Preview Mode Links will not work in preview mode

Vin för Rookies

Dec 17, 2021

I årets sista poddavsnitt tipsar vi om drycker och superkombos inför jul och nyår. Vi berättar till exempel vad som passar bra till skinkmackan och till klassiska nyårsrätter – och dessutom bjuder Johan på julklappstips i vinets tecken.


Dec 3, 2021

Att avsluta en brakmiddag med en god dessert är bland det bästa som finns, men glöm inte dessertvinet – det kan nämligen lyfta din efterrätt till en helt ny nivå. I det här avsnittet pratar vi om olika typer av dessertviner tillsammans med författaren, poddaren och journalisten Ann Söderlund. Och vi hade så...


Nov 19, 2021

I det här extraavsnittet pratar vi om tjusningen med vinmässor. Hur går de till och vad kan du som konsument förvänta dig? Johan och Jeannette bjuder på tips och svarar på kluriga lyssnarfrågor från senaste mässan, Vin i Västerås. Enjoy!  


Nov 5, 2021

I det här avsnittet pratar vi om regionen Marche, som man skulle kunna benämna som Italiens Småland. Det blir självklart vintips från området och dessutom berättar vi vilken druvsort som kan smaka lite som tuggummit Jenka. Gäst i studion är högaktuella författaren, innehållsproducenten och poddaren Benjamin...


Oct 21, 2021

Premiär för Vin för Rookies Extra! I det här extraavsnittet pratar Johan och Jeannette om vinlandet Portugal. Det blir en salig blandning av lyssnarfrågor, vintips, tillbakablickar och hållbarhetssnack. Enjoy!